barre_lat�rale

Mannen vrijgezellenfeest: dit is hét idee!


Een gaaf vrijgezellenfeest voor mannen vraagt om een gaaf programma!

  Bijzonder vrijgezellenfeest voor mannen

Gaan jullie alweer paintballen, of kies je voor iets veel gavers? Ontdek dan de BBQ TOER!

Een vrijgezellenfeest voor mannen is altijd een hele happening en daar weten wij alles van! Het moet stoer, ruig, onvergetelijk en vooral het beste vrijgezellenfeest voor mannen ooit zijn!

Met de BBQ Toer pikken we jullie (en de vrijgezel) thuis op met een bijzondere Legertruck uit WO-II. Waart ooit de Geallieerden zaten, daar zitten jullie nu. Maar dan wel met een biertje in de hand, de muziek aan en fluitend naar de dames onderweg...Tijdens de tocht zorgen wij voor stops, opdrachten en zelfs een complete BBQ. En nadien zetten we jullie in de binnenstad af. Wat wil je nog meer? >> Lees hier het hele programma >>

 
barre_lat�rale

Dit mannen vrijgezellenfeest is all-in!

De BBQ Toer biedt alles wat je nodig hebt tijdens jullie mannen vrijgezellenfeest. We pikken jullie thuis op, zorgen voor voldoende drankjes (lees: bier) onderweg en er is voldoende gelegenheid om de vrijgezel een gekke opdracht te laten doen.

Aan het einde van de middag klappen we de BBQ wagen open en mogen jullie zelf gaan grillen. En uiteraard zijn ook de drankjes weer inbegrepen. Daarna zetten we jullie af in de binnenstad; om nog even lekker verder te feesten!!

En dat voor 1 all-in bedrag! Lees hier!

Vrijgezellenfeest voor mannen als:


  • Uitje in Enschede
  • Vrijgezellenfeest in Hengelo
  • Vrijgezellendag in Almelo
  • Teamdag in Oldenzaal

>> Vraag gratis informatie aan >>