barre_lat�rale

Vrijgezellenfeest Overijssel


Een bijzonder vrijgezellenfeest in Overijssel vind je hier. En dit vrijgezellenfeest is waar ook in Overijssel te starten!

  Leuk vrijgezellenfeest in Overijssel

Zoek je een bijzonder vrijgezellenfeest in Overijssel?

Waar ook in Overijssel kan onze stoere Legertruck voor komen rijden. Een unieke manier van vervoer waarmee jullie kunnen rijden, met onderweg muziek aan boord, comfortabele kussens en wij zorgen voor de drank (bier-wijn-fris).

Zo gaat dit vrijgezellenfeest van start, en zetten we koers naar 2 bijzondere stops onderweg: een leuke opdracht onderweg (misschien wel gekke vrijgezellenfeest opdrachten) en daarna een stop met een compleet verzorgde BBQ. Dat betekent het beste van drie werelden: origineel vervoer + gekke opdrachten + volop eten/drinken voor 1 bedrag. Lees hier het programma

 
barre_lat�rale

Mag het vrijgezellenfeest extra bijzonder dit jaar?

De BBQ Toer biedt alles wat een leuk vrijgezelenfeest in Overijssel nodig heeft: origineel vervoer, je zit altijd droog, een mooie tocht door Overijssel, muziek en vermaak aan boord, volop drankjes, opdrachten waarin fun voorop staat, altijd een 100% droog programma, afsluiting met lekker eten en we zetten jullie af waar jullie dat willen. De binnenstad bijvoorbeeld! Zo heb je het vervoer, de opdrachten en het eten/drinken in 1 totaalbedrag.

Lees hier het programma van dit vrijgezellenfeest

Dit vrijgezellenfeest in Overijssel is inclusief:


  • Origineel vervoer in WO-II stijl
  • Volop drankjes aan boord
  • Leuke stops, bijvoorbeeld voor vrijgezellen opdrachten
  • Compleet verzorgde BBQ onderweg
  • Altijd droog zitten
  • Afgezet worden in de binnenstad
  • Da's 3 vliegen in 1 klap!

>> Vraag gratis informatie aan >>